Halloween party ideas 2015


Vacanţa este pe sfârşite şi în fotbalul mic, Asociaţia Judeţeană de Fotbal Dolj anunţând ieri-dimineaţă datele de începere a celor trei eşaloane pe care le organizează. Astfel, Liga a IV-a va debuta pe 11 august şi va alinia la start 16 echipe, pe lângă echipele „vechi“ fiind consemnate şi trei nouăţi: Dunărea Calafat, Progresul Băileşti şi CSJ Ştiinţa U Craiova. „Am acceptat imediat cererea celor de la CSJ Ştiinţa U Craiova de a evolua în Liga a IV-a, pentru că aceşti copii au nevoie să joace şi să crească în valoare. Pentru CSJ vor juca grupele de juniori născuţi în 1993 şi 1994“, a spus vicepreşedintele AJF Dolj, Sorin Pătraşcu. Acesta a punctat că regulamentul la campionatul judeţean nu s-a modificat, competiţia cuprinzând 15 etape în tur şi 15 în retur, urmate de play-off şi Cupa Ligii.
Întrecerile de la Liga a V-a (D1) şi a VI-a (Elită) vor debuta pe 26 august. Liga a V-a va cuprinde trei serii a câte 16 echipe fiecare, şi nu 12 cum a fost sezonul trecut, iar campionatul se va opri după 30 de runde. Acelaşi lucru va fi valabil şi la Elită.
Sursa:calafat live

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.