Halloween party ideas 2015

Foto: Mediafax/AFP
România a încheiat pe locul 3 în finala feminină pe echipe din cadrul Jocurilor Olimpice de la Londra şi a obţinut medaliile de bronz, acelaşi rezultat ca şi în 2008, la Beijing.

Statele Unite au obţinut medaliile de aur, cu 183,596 puncte, al doilea titlu olimpic pentru americance, după cel obţinut în 1996, pe teren propriu, la Atlanta, iar Rusia (178,530 puncte) pe cele de argint.

Este cea de-a patra medalie obţinută de România la Jocurile Olimpice de la Londra, după aurul cucerit de Alin Moldoveanu la tir şi cele două arginturi aduse de Alina Dumitru şi Corina Căprioriu la judo.
Sursa:antena3

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.