LOVITURĂ DE TEATRU: FIFA DĂ DREPTATE Craiovei în litigiul cu FRF

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Site-ul editie.ro publică comunicatul FIFA în ceea ce priveşte cazul Universitatea Craiova. Oltenii au intrat în posesia comunicatului integral emis de FIFA. Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, joi, într-o emisiune televizată, că echipele româneşti riscă să fie excluse din competiţiile internaţionale de către FIFA, dacă vor fi puse în aplicare hotărârile Curţii de Apel Bucureşti în cazul Universitatea Craiova.

"Practic, prin continutul final al comunicatului emis de FIFA catre FRF, forul suprem al fotbalului mondial da dreptate clubului Universitatea Craiova si atrage atentia FRF sa nu foloseasca acest document in scop personal, asa cum FRF a facut ieri!", notează editie.ro, citat de gsp.ro

Conducerea Craiovei îl acuză pe Mircea Sandu, preşedintele FRF, că a "omis" un paragraf important din scrisoarea FIFA:
"în ceea ce priveşte litigiul dintre Federaţia Română de Fotbal (denumită în prezentul FRF) şi SC Fotbal Club U Craiova SA, dorim să reluăm cele de mai sus şi să subliniem faptul că problema dacă litigiul în cauză poate face exclusiv obiectul arbitrajului depinde nu numai de obligaţiile prevăzute în Statutul FIFA, ci şi de prevederile legislaţiei naţionale din România. În cazul în care legislaţia din România interzice în mod obligatoriu arbitrajul pentru anumite litigii, FRF nu poate impune membrilor săi recurgerea la o procedură de arbitraj"
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.