Halloween party ideas 2015


Vineri, 10 august a.c., a avut loc o acţiune comună a poliţiştilor de la Serviciul de Ordine Publică, jandarmilor de la IJJ Dolj, efectivelor Secţiei 2 Poliţie Craiova, Biroului Rutier, Poliţiei Locale Craiova, RAR Craiova şi reprezentanţilor ITRSV Rm. Vâlcea, ce a avut drept scop verificarea vânzărilor de material lemnos şi modalitatea de transport. Oamenii legii au verificat în trafic, la intersecţia străzilor „Calea Dunării” cu „Râului”, 28 autovehicule şi 4 vehicule cu tracţiune animală, fiind astfel legitimate aproximativ 50 persoane.

“Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 31 de sancţiuni contravenţionale, în sumă totală de 166.000 de lei, dintre care opt sancţiuni au fost aplicate conform Legii nr. 171/2010, 20 conform OUG195/2002, iar alte trei amenzi au fost aplicate conform prevederilor HCL 201/2011”, se precizează într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

În cadrul acţiunii au fost retrase şase certificate înmatriculare şi reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice două permise auto. De asemenea, au fost ridicate în vederea confiscării 15,864 mc material lemnos, în valoare de 11.120 de lei.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.