Halloween party ideas 2015

Invitat la Fanatik Show, Dumitru Dragomir a ţinut să facă o precizare cu privire la cazul Universităţii Craiova, echipa care este din ce în ce mai aproape de a reveni în fotbalul profesionist.


"Dacă FIFA şi UEFA nu ne suspendă din toate competiţiile, pentru cazul Craiova, să nu-mi spuneţi mie Dragomir! Cazul FC Sion reprezintă un precedent! Jucătorii se vor întoarce la club, exact în postura în care se aflau înainte de luarea decizie de către FRF! Adică Mititelu îşi va lua jucătorii!"

Dragomir a vorbit şi despre reprogramarea meciului Dinamo - Rapid, partidă care trebuia iniţial să se joace în etapa din week-end-ul viitor, însă dinamoviştii au amînat-o pentru a susţine amicalul cu Barcelona. "Oficial vă spun, meciul Dinamo - Rapid nu se va disputa pe 18 decembrie. Deocamdată, nu se ştie cînd va fi reprogramat."

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.