Halloween party ideas 2015

Mariana Bitang şi Octavian Belu au anunţat marţi seară că renunţă la lotul olimpic al României, dar nu şi la antrenorat, scrie Gazeta Sporturilor. E posibil ca ei să fi acceptat una dintre numeroasele oferte de "afară".


Cătălin Tolontan, redactorul-şef al Gazetei Sporturilor a declarat miercuri pentru Realitatea TV că Octavian Belu şi-a terminat deja contractul cu lotul de gimnastică şi că, începând de acum, este freelancer.

Tensiuni existau deja în lotul de gimnastică al României.

Într-un interviu acordat pentru Dolce Sport, Cătălina Ponor, care a obţinut marţi o medalie de argint la sol, s-a declarat nemulţumită de reacţia antrenorilor săi.

"Singurul meu regret este că antrenorii nu m-au felicitat după ce am luat medalia de argint", a spus Ponor.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.