Importanţa participării angajaţilor la programele de formare profesională

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Mâine, ora 11.00, la sediul ARIES- filiala Dolj se va organiza „Seminarul de informare a importanţei şi beneficiilor participării angajaţilor la programele de formare profesională continuă” din cadrul  proiectului „Calificare şi recalificare pentru viitor”. Proiectul, aflat în anul al 2-lea de desfăşurare, este implementat de Asociaţia Culturală Sebastian în parteneriat cu A.R.I.E.S- filiala Dolj şi este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Se derulează pe o perioadă de 24 de luni, timp în care 75 de persoane angajate în societăţi comerciale din judeţul Dolj, regiunea Sud-Vest Oltenia vor fi calificate/recalificate gratuit în meseriile de electrician în construcţii şi sudor, iar 50 de persoane vor fi sprijinite prin consiliere, orientare şi   planificare profesională.  Cursurile sunt furnizate gratuit, iar absolvenţii acestora vor fi acreditati de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului. În cadrul seminarului se va prezenta stadiul implementarii proiectului, rezultatele obtinute pana in prezent si activitatile urmatoare, beneficiile participarii la cursuri  prin programule de calificare si consiliere. Sunt invitaţi la eveniment angajaţi, angajatori, patronate, sindicate, reprezentanţi ai  Camerei de Comerţ  şi Industrie a judeţului Dolj şi reprezentanţi mass-media.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.