Pompierii doljeni au intervenit la cinci incendii şi 14 cazuri de asistenţă medicală de urgenţă

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus


Pompierii doljeni au avut ieri o zi încărcată, echipajele de intervenţie ale acestora fiind solicitate să intervină  pentru stingerea a cinci incendii de vegetaţie uscată în localităţile Craiova, Cerăt, Calopăr şi Livezi. Din cauza focului deschis în spatii deschise a ars vegetaţie uscată pe o  suprafaţă de aproximativ 36 hectare şi 0,5 hectare viţă de vie. Deasemenea au trebuit să întervină la 14 intervenţii de asistenţă socială. 

În ultimele 24 de ore, Serviciul Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare a fost solicitat să intervină la 14 intervenţii de asistenţă medicală de urgenţă după cum urmează: Detaşamentul 1 Pompieri Craiova (SMURD) – cinci intervenţii, Detaşamentul 2 Pompieri Craiova (E.P.A.) – două intervenţii, Detaşamentul Pompieri Calafat (E.P.A.) – două intervenţi, Secţia Pompieri Craiova (E.P.A.) – două intervenţii, Secţia Pompieri Băileşti (E.P.A.) –  trei intervenţii.



Echipajele de intervenţie au fost solicitate să intervină  pentru stingerea a cinci incendii de vegetaţie uscată în localităţile Craiova, Cerăt, Calopăr şi Livezi. Din cauza focului deschis în spatii deschise a ars vegetaţie uscată pe o  suprafaţă de aproximativ 36 ha şi 0,5 ha viţă de vie. Pompierii de la Secţia Segarcea au intervenit şi ei cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o maşină agricolă ( combină ), în localitatea Drănic, sat Padea. Echipajul de pompieri ajuns la faţa locului a constatat că incendiul se manifesta cu flacără la maşina agricolă în proporţie de 90%,  cu posibilitatea de propagare la culturile de floarea soarelui din apropiere. Din cauza unei scântei mecanice a ars maşina agricolă în proporţie de 90.

Garda Pompieri Bechet a fost solicitată şi s-a deplasat cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la anexă gospodărească in localitatea Ianca jud. Olt. Echipajele de pompieri ajunse la faţa locului au constatat că incendiul se manifesta cu flacără la adăpostul de animale şi la 10 ha de vegetaţie uscată, cu posibilitatea de propagare la casele de locuit din imediata apropiere. Din cauza focului deschis în spaţii deschise au ars un adăpost animale pe o suprafaţă de 40 mp,  3000 kg fân şi 10 ha vegetaţie uscată.


Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.