Halloween party ideas 2015

În ciuda debitului scăzut al fluviului, navigaţia se desfăşoară în condiţii normale pe tronsonul Baziaş – Calafat, au anunţat reprezentanţii Administraţiei Bazinale de Apă (ABA) “Jiu”.


Nivelul Dunării este în continuă scădere. Potrivit purtătorului de cuvânt al ABA “Jiu”, în zilele de 6 şi 7 august, debitul fluviului, la intrarea în ţară, secţiunea Baziaş, a fost în scădere până la valoarea de 3.600 mc/s, conform diagnozei şi prognozei INHGA-CNPB, situându-se sub media multianuală a lunii august, care este de 4.300 mc/s. În schimb, pe râul Jiu, în ultimele 24 de ore, nivelurile au fost în creştere cu 4 cm la s.h. Filiaşi şi la s.h. Răcari, şi în scădere cu 2 cm la s.h. Podari şi cu 3 cm la s.h. Zăval.

“În următorul interval, debitul Dunării la intrarea în ţară – secţiunea Baziaş – conform prognozei INHGA, va fi în scădere, atingând valoarea de 3.500 mc/s. Pentru intervalul 9-13 august 2012, acesta va ajunge la 3.300 mc/s în primele doua zile ale perioadei, apoi va fi staţionar la această valoare până la sfîrşitul intervalului de prognoză, situându-se sub media multianuală a lunii august, respectiv 4.300 mc/s. În acest moment, pe tot tronsonul Baziaş – Calafat navigaţia se desfăşoară în condiţii normale”, a declarat purtătorul de cuvânt al ABA “Jiu”, Camelia Bărbuţu.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.