Halloween party ideas 2015


La începutul celui  de-al treilea sezon al show-ului „Românii au talent“, Smiley este cel care şi-a însuşit rolul de „victimă“. Aflaţi la Craiova, primul oraş în care a ajuns caravana emisiunii, cei doi prezentatori au ieşit pe străzile oraşului pentru o serie de filmări. Pentru că în cale le-a apărut o minge, cei doi nu au putut sta liniştiţi şi au încins o partidă de fotbal chiar pe străzile oraşului. Evenimentul s-a lăsat însă şi cu o accidentare. Smiley şi-a julit nasul pentru că nu a estimat corect viteza cu care se apropia mingea.
Mingiile de fotbal par să le dea de furcă celor doi prezentatori. În primul sezon, Pavel a deschis seria accidentărilor cu un „stop pe nas“ chiar în timpul show-ului de la Piatra Neamţ, iar acum Smiley îi calcă pe urme.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.