Start la exproprieri pentru reabilitarea DN Craiova - Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Statul a alocat suma de 95.000 de lei pentru despăgubirile aferente exproprierii imobilelor pentru reabilitarea Drumului Naţional 56 Craiova - Calafat, informează Agerpres.ro. O hotărâre de guvern publicată ieri în Monitorul Oficial aprobă „declanşarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică «Reabilitare DN 56, Craiova - Calafat km 0 + 000 - km 84 + 020», expropriator fiind statul român, reprezentat de Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii (MTI) prin Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR)“. Potrivit documentului, imobilele supuse exproprierii sunt situate pe raza localităţilor Podari, Radovan, Perişor, Galicea Mare, Galiciuica, Moţăţei, Maglavit şi Calafat, judeţul Dolj. Sumele sunt alocate de la bugetul de stat prin bugetul MTI, conform Legii bugetului de stat pe anul 2012, la capitolul 84.01 „Transporturi“. Ministerul va vira sumele individuale în termen de cel mult 30 de zile de la data solicitării acestora, într-un cont bancar deschis pe numele CNADNR la dispoziţia proprietarilor de imobile. Hotărârea de guvern este semnată de primul ministru Victor Ponta şi contrasemnată de ministrul transporturilor şi infrastructurii, Ovidiu Silaghi, şi ministrul finanţelor publice, Florin Georgescu.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.