Halloween party ideas 2015


Pentru iubitorii acestor tipuri de show-uri ii anuntam ca la emisiunea ? Mireasa pentru fiul meu ” concureaza si o tanara din Calafat . Iata cateva detalii despre aceasta .
Florentina este concurenta in competitia Mireasa pentru fiul meu, sezonul 2. Are 24 de ani, vine din Calafat si se descrie ca fiind o fire ambitioasa, spontana, prietenoasa, zambitoare, ii place sa surprinda si se adapteaza repede situatiilor neprevazute.

Florentina a terminat Facultatea de Contabilitate.

Este zodia fecioara si are ca pasiuni: calatoriile, cititul si ii place foarte mult sa gateasca.

Florentina considera ca cea mai mare realizare in viata este familia si isi doreste alaturi un partener, care sa o faca cea mai respectata, iubita si femeie de pe pamant.

Soacra ideala pentru Florentina de la prima vedere a fost doamna Elena.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.