Dunărea Calafat a devenit liderul Ligii a IV Dolj, prin victoria de astăzi, 3-0 cu CSJ Ştiinţa Craiova!

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
 Astăzi pe stadionul Dunărea din Calafat, s-au întâlnit formaţia locală cu acelaşi nume şi CSJ Ştiinţa Craiova.Formaţia craioveană antrenată de fostul fotbalist de la U Craiova, Daniel Mogoşanu, a venit la Calafat cu gândul de a nu pierde acest meci şi de a obţine chiar victoria, dacă formaţia Dunărea va prinde o zi mai slabă astăzi. Dar socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg şi craiovenii s-au recunoscut învinşi la finalul celor 90 de minute de joc ! În prima repriză oaspeţii nu au avut nici o ocazie clară de gol, jocul lor desfăşurându-se până în apropierea careului de 16 metri al calafetenilor. În schimb Dunărea a avut două mari ocazii, una care a fost fructificată dintr-o lovitură liberă în minutul 27, scorul devenind 1-0 şi încă un şut bun scos în ultimă instanţă chiar de pe linia porţii de un fundaş advers, portarul fiind depăşit. La pauză Dunărea a intrat cu avantaj pe tabela de marcaj, 1-0 şi spectatorii prezenţi în număr destul de mare în tribune, au fost mulţumiţi de evoluţia echipei favorite ! După pauză, cei care au evoluat mai convingător au fost tot calafetenii, care au avut numeroase faze de poartă, unele chiar foarte bune pentru a înscrie, dar oaspeţii s-au apărat chiar cu întreg efectivul şi Dunărea nu a mai putut înscrie până aproape de încheiera meciului. Reduta craioveană a rezistat fără să primească un nou gol până în min.80, atunci când Dunărea a mai înscris o dată la o lovitură de colţ, 2-0 şi în min.90 dintr-o acţiune colectivă, scorul devenind 3-0 pentru gazde ! Cum Prometeu Craiova a fost învins aseară pe teren propriu de cei din Işalniţa(0-2), Dunărea Calafat este acum liderul seriei cu 13 puncte la activ, urmată de Prometeu cu 12 puncte ! În meciul următor Dunărea va evolua în deplasare la Podari, întâlnind formaţia locală FC.
SURSA:calafatlive.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.