Halloween party ideas 2015


MEHEDINȚI: Momente de panică pentru pasagerii unui iaht german, blocat pe Dunăre. Ambarcațiunea de agrement a rămas blocată într-un banc de nisip și exista pericolul să se răstoarne în cazul în care apele Dunării ar fi scăzut. Unul dintre pasageri a sunat la numărul de urgență 112 iar o ambarcaţiunea rapidă de intervenţie a poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Gârla Mare s-a deplasat la locul incidentului, pentru a evita o eventuală răsturnare a navei de agrement.
Nava de intervenţie a poliţiei de frontieră a ajuns la locul unde se afla iahtul, l-a stabilizat cu ajutorul unei parâme şi l-a tras din bancul de nisip repunându-l în şenalul navigabil în condiţii de siguranţă. Conducătorul iahtului german a declarat că naviga după o hartă mai veche şi nu a cunoscut traseul şenalului navigabil fapt ce a condus la eşuarea ambarcaţiei într-un banc de nisip, în orice moment existând posibilitatea răsturnării acesteia. Cetățeanul german și-a continuat călătoria spre Constanța.
Sursa:oradedolj.oradestiri.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.