Halloween party ideas 2015


Situaţia Universităţii Craiova este cunoscută şi în Italia. Fanii lui Napoli au afişat un banner de susţinere a oltenilor la meciul cu Lazio, disputat, miercuri seară, în etapa a 5-a din Serie A.

Napoletanii au afişat acelaşi banner pe care suporterii Universităţii l-au tot arătat pe unde au avut ocazia şi pe care scria, în italiană, "Dreptate pentru U.Craiova!". Mesajul le-a purtat noroc celor de la Napoli, care s-au impus cu 3-0 în faţa celor de la Lazio.

Universitatea Craiova a fost dezafiliată provizoriu de către FRF în vara anului 2011, după un conflict între Mircea Sandu, şeful federaţiei, şi patronul grupării din Bănie, Adrian Mititelu. Clubul oltean a câştigat procesul în instanţele civile, dar nu este înscris în acest moment în nici o competiţie.
Sursa:realitatea.net

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.