Halloween party ideas 2015


 În ultimele 24 de ore, în dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj s-au primit şase apeluri pentru stingerea incendiilor de vegetaţie uscată pe raza localităţilor Predeşti, Murgaşi, Maglavit, Orodel, Băileşti şi Amărăştii de Jos.
Pentru localizarea şi lichidarea incendiilor de vegetaţie uscată au fost solicitate Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă ale localităţilor mai sus menţionate, care au data dovadă de multă promptitudine şi operativitate ca incendiile să fie lichidate în limitele găsite.  Autorităţile locale de la comuna Predeşti şi vicepreşedintele Comitetului local pentru Situaţii de Urgenţă au condus operaţiunile de localizare şi lichidare a incendiului, informând în permanenţă ISU Dolj despre evoluţia incendiului.
Sursa:lupamea.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.