Lupta cu incendiile continuă în judeţ

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Incendiile de vegetaţie uscată continuă să le dea bătăi de cap pompierilor doljeni. În plus, acolo unde nu pot ajunge cadrele ISU Dolj, intervin Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă. Astfel, pe parcursul zilei de luni, echipajele de intervenţie din cadrul ISU Dolj au fost solicitate să intervină pentru stingerea a patru incendii, din care două de vegetaţie uscată, unul la o locuinţă şi altul la o rulotă auto, în timp ce pompierii voluntari din localitaţăle Galiciuica, Pleniţa, Cerăt, Valea Stanciului şi Daneţi au participat la localizarea şi lichidarea altor cinci incendii de vegetaţie uscată în raioanele de intervenţie. Pompierii militari s-au luptat cu flăcările pe raza localităţilor Segarcea şi Sălcuţa, unde, din cauza focului aprins în spaţii deschise şi a unui rest de ţigară aprins aruncat la întâmplare au ars aproximativ 32 de hectare de vegetaţie uscată, după cum au precizat reprezentanţii ISU Dolj.

În plus, tot luni, pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă de pe strada „Amilcar Săndulescu”, din Craiova, aparţinând Claudiei R., unde flăcările au pornit de la o lampă de iluminat uitată aprinsă şi care s-a răsturnat, cel mai probabil, dar şi pe bulevardul „Carol I” la locuinţa lui Titus M., căruia îi luase foc o rulotă pe care o avea în curte, exitând pericolul propagării incendiului la casa de locuit şi la două magazine din apropiere. „Din cauza unui scurtcircuit a ars rulota în totalitate, însă incendiul a fost lichidat înainte de a afecta imobilele învecinate”, a precizat mr. Florin Cocoşilă, purtătorul de cuvânt al ISU Dolj.
Sursa:cvlpress.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.