Halloween party ideas 2015

Un bărbat în vîrstă de 34 de ani, din comuna doljeană Maglavit, a băgat un tânăr în spital, iar pe altul l-a accidentat uşor.
Şoferul s-a urcat băut la volan, iar pe raza localităţii nu a respectat indicatorul STOP şi nu a acordat prioritate de trecere unui moped şi a intrat direct în el. În urma accidentului şoferul mopedului a ajuns la spital în stare gravă, iar un alt tânăr ocupant al vehiculului a suferit leziuni uşoare „Şoferul vinovat de producerea accidentului s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. A fost testat cu apartul etilotest, iar rezultatul fiind de0,25 mg/l alcool pur în aerul expirat“, a spus Adrian Căpraru, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.
Sursa:lupamea.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.