Halloween party ideas 2015


Jandarmii din cadrul I.J.J. Dolj au depistat luni un bărbat care pescuia cu ajutorul unui prostovol confecţionat din relon.

Jandarmii Grupei de Supraveghere şi Ordine Publică Segarcea din cadrul I.J.J. Dolj, au depistat, luni, 01 octombrie 2012, pe numitul T.M., de 30 ani, din loc. Gighera, în timp ce pescuia cu ajutorul unui prostovol confecţionat din relon pe canalul de apă situat la ieşirea din localitatea Gighera, la aproximativ 300 m de deversarea în fluviul Dunărea, folosind o barcă confecţionată artizanal. Până la sosirea jandarmilor tânărul reuşise să pescuiască cantitatea de 3 kg. peşte din specia caras, care ulterior a fost eliberat în mediul său natural. Persoanei în cauză i-au fost întocmite actele premergătoare de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de folosirea la pescuit de către persoanele neautorizate a uneltelor de pescuit comercial. 
Sursa:lupamea.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.