Halloween party ideas 2015


În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj au fost solicitate să intervină la şase cazuri de  asistenţă medicală de urgenţă şi trei incendii, dintre care două incendii de vegetaţie uscată şi un incendiu la o societate comercială.
Incendiile de vegetaţie uscată au fost pe raza localităţilor Almăj şi Calafat unde, din cauza focului deschis în spaţii deschise au ars aproximativ 37 ha vegetaţie uscată. Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă din localitaţăle Pleniţa, Bratovoieşti, Pleşoi şi Scaieşti au participat la stingerea a patru incendii de vegetaţie uscată în raioanele de intervenţie. Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu la o societate comercială în municipiul Craiova, strada Tehnicii. Din cauza unui scurtcircuit electric au ars 800 kg vată minerală pentru izolaţie.
Sursa:jurnalulolteniei.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.