Minori prinşi după ce au spart un magazin din Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Doi minori doljeni, ambii de 15 ani, sunt cercetaţi pentru furt calificat şi port fără drept al cuţitului, după ce au fost prinşi de jandarmii IJJ Dolj, în Calafat, la scurt timp după ce furaseră mai multe dulciuri şi bani dintr-un magazin şi un card bancar din locuinţa unei femei din municipiu.
Duminică după-amiază, în jurul orei 16.00, o patrulă de jandarmi ai IJJ Dolj din cadrul Grupei de Supraveghere şi Ordine Publică Calafat aflată în zona centrului civic al municipiului Calafat, a fost anunţată de un localnic că a văzut un tânăr care avea un cuţit la el. În momentul în care a observat patrula, tânărul a luat-o la fugă, urmat de un altul, ambii fiind însă prinşi de jandarmi. Oamenii legii i-au identificat, stabilind că este vorba despre doi minori, C. M., de 15 ani, cu domiciliul în localitatea Cetate, şi E. A., de 15 ani cu domiciliul în Calafat, iar în urma controlului corporal au găsit asupra lor, într-o pungă de plastic, mai multe dulciuri, suma de 10,6 lei, o cheie de yală şi un card bancar pe numele T. M., iar în apropriere, într-o tufă, a fost găsit şi cuţitul pe care C. M. îl aruncase. „În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că, în jurul orei 14.30, tinerii, prin folosirea cheii găsite asupra lor, au intrat şi au sustras dintr-un magazin, din Calafat, mai multe dulciuri, în valoare de aproape 200 de lei, precum şi suma de 28 de lei, produsele sustrase fiind împărţite cu alţi copii.       În plus, C. M. a declarat că a sustras din locuinţa unei femei, un card bancar de pe care a încercat să scoată bani, dar nu a reuşit deoarece nu a cunoscut codul PIN”, au precizat reprezentanţii IJJ Dolj. Bunurile găsite asupra celor doi minori au fost restituite părţilor vătămate, iar pe numele lor au fost întocmite acte premergătoare de cercetare pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat şi portul cuţitului, fără drept, acestea urmând să fie înaintate Parchetului pentru soluţionare.
Sursa:cvlpress.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.