Halloween party ideas 2015

CRAIOVA. O tânără profesoară din China a venit la Craiova, pentru a preda limba chineză elevilor de la Colegiul Elena Cuza. Xu Chang este deja de două săptămâni în Bănie și a declarat că îi place deja orașul, precum și mâncarea și oamenii de aici.
Președintele Ion Prioteasa consideră că este un pas înainte pentru județul Dolj, prin prisma legăturilor de afaceri care se pot dezvolta între județul nostru și provincia Guangdong.
Xu Chang a declarat că s-a acomodat deja cu orașul.
” Îmi place foarte mult, vremea, clădirile, mâncarea, totul este uimitor şi impresionant. Un proverb chinez spune că te îndrăgosteşti de un oraş datorită locuitorilor săi. Acum îmi dau seama ce adevărat este acest proverb”, a spus Xu Chang.
Județul Dolj este al treilea județ partener în proiectul Confucius.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.