Halloween party ideas 2015


DOLJ. Un bărbat de 48 de ani, din comuna Ciupercenii Noi, şi-a pierdut viaţa, vineri seara, după ce s-a izbit violent de o căruţă cu mopedul pe care îl conducea. Poliţiştii de la Rutieră au stabilit că accidentul s-a petrecut pe fondul vitezei cu care circula bărbatul.
Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, vineri seara, în jurul orei 18.30, Marian Roşca, de 48 de ani, din comuna Ciupercenii Noi, în timp ce conducea pe strada „Nicolae Caraş”, din localitate, un moped neînregistrat în circulaţie, din cauza vitezei excesive a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu o căruţă condusă de Gicu Velea, de 41 de ani, din aceeaşi localitate. În urma impactului, conducătorul mopedului, care nu purta cască de protecţie după cum au stabilit poliţiştii, şi-a pierdut viaţa.
Sursa:oradedolj.oradestiri.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.