Creşte paza din zona unităţilor de învăţământ

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

În cadrul şedinţei de Colegiu Prefectural de ieri, la care au luat parte şefii instituţiilor deconcentrate de la nivelul judeţului Dolj, prefectul judeţului Dolj, Elena Costea, a supus aprobării membrilor Colegiului Prefectural un proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de măsuri pentru eficientizarea activităţilor desfăşurate în vederea creşterii gradului de siguranţă publică în unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţul Dolj şi în zona adiacentă acestora. Proiectul a fost aprobat în unanimitate. 
Decizia prefectului vine ca urmare a solicitării făcută de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj. Prezent la şedinţa de Colegiu Prefectural, comisarul-şef Nicuşor Badea a prezentat raportul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj privind asigurarea protecţiei unităţilor de învăţământ şcolar, a siguranţei elevilor şi personalului didactic în trimestrul al III-lea pe anul 2012. “În luna septembrie, prin ordinul prefectului judeţului Dolj, a fost aprobat sistemul-cadru de asigurare a protecţiei unităţilor de învăţământ şi luarea de măsuri pentru întărirea siguranţei civice în incinta şi zona adiacentă a unităţilor de învăţământ pentru anul şcolar 2012-2013. De asemenea, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a fost întocmit planul pentru creşterea siguranţei în unităţile şcolare. Au fost derulate activităţi cu ocazia deschiderii anului de învăţământ preuniversitar şi sunt în derulare şi alte activităţi care se realizează în cooperare. Au fost aplanate fapte antisociale din incinta şi zona adiacentă unităţilor de învăţământ preuniversitar, prin evidenţierea fraudelor şi a împrejurărilor favorizate. De asemenea, în unităţile de învăţământ s-au desfăşurat acţiuni de prevenire a criminalităţii”, a declarat comisarul-şef Nicuşor Badea.
Sursa:cvlpress.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.