Halloween party ideas 2015


Ieri au avut loc o serie de negocieri foarte dure intre organizatile locale PSD si PNL pentru formarea aliantei USL la nivel local si atacarea alegerilor parlamentare din postura de alianta, la aceste negocieri a fost prezent si candidatul USL pentru functia de deputat pe colegiul Calafat, Mihai Voicu. 
In urma negocierilor avute este foarte probabil ca viceprimarul Doru Mituletu sa fie schimbat din functie, locul acestuia urmand sa fie luat de un consilier PSD. Daca acest lucru se va concretiza, incepand cu saptamana viitoare vom avea alianta USL si la Calafat. 
Salutam decizia celor de la PNL care in sfarsit si-au dat seama ca pentru a avea o alianta, protocolul USL trebuie respectat punct cu punct.( Preluare : http://www.calafatul.ro/news.php)

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.