Halloween party ideas 2015


O delegație a Ministerului bulgar al Transporturilor VA Veni la București pe 8 si 9 Noiembrie for-un NEGOCIA PE Marginea înființării UNEI asociații din mixte romano-Bulgare CE VA administrative Noul pod de Peste Dunăre Calafat Intre Si Vidin. 
Anuntul a Fost Ro: Miercuri de ministrul bulgar al Ivailo Moskovski transporturilor version cadrul UNEI emisiuni de Televiziune un postului TV7. 
Ministrul un pod declarat CA VA Noul Avea o importanță FOARTE mare for dezvoltarea zonelor transfrontaliere o Economică PE teritoriul Bulgariei, României, Serbiei Dar Si Al. Moskovski un amintit Ca realizarea proiectului unei Fost EXTREM de complicată, IAR in CEI Trei ani ai mandatului Sau version GUVERNUL Sofia de la un Ro: Totul posibil ca lucrările de constructie SA FIE SI SA SE accelera încheie la TIMP. 
Moskovski o idee Accentuat Ca Sediul companiei mixte VA Fi în Bulgaria, în TIMP CE taxele rutiere percepute VOR FI PE teritoriul românesc. El o repetat CA VA Bulgaria, CeRe CA DIN încasările aceste taxă SA FIE împărțite proporțional cu Intre cele DOUĂ TARI, informează Agerpres.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.