Ponta promite centuri ocolitoare în Craiova-Calafat,Târgu Jiu şi Slatina

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Premierul Victor Ponta, alături de trei dintre miniştrii cabinetului său, au fost prezenţi vineri la Târgu Jiu, unde s-au întâlnit cu şefii judeţelor din Oltenia. Primul-ministru a anunţat investiţii în zonă şi că se va pune în discuţie, în perioada următoare, reorganizarea regiunii Oltenia. Şedinţa cu prefecţii şi preşedinţii de consilii judeţene din Oltenia a avut loc la Sala Maură a Prefecturii Gorj. Au mai fost prezenţi la Târgu Jiu: ministrul economiei, Daniel Chițoiu, cel al agriculturii, Daniel Constantin, și Mircea Dușa, ministrul administraţiei şi internelor. La finalul întâlnirii cu administraţiile judeţene din Oltenia, Victor Ponta a declarat că au fost discutate proiecte privind patru domenii de activitate. „Ideea principală a fost să discutăm despre cum vedem noi dezvoltarea regiunii Oltenia în următorii cel puțin patru ani. Au fost patru direcții principale care au fost supuse discuției. În ceea ce privește economia, am vorbit despre sprijinul pe care îl putem da marilor unități comerciale din această zonă, fie că vorbim de CEO, Oltchim, RAAN, fie că vorbim de companiile private din această zonă, fondurile europene structurale și de coeziune care sunt disponibile și ceea ce sperăm să obţinem în perioada 2014-2020. A doua direcție a fost dezvoltarea infrastructurii regiunii Oltenia: dezvoltarea Aeroportului Craiova, dar accentul va cădea pe transportul rutier, fie că vorbim de Autostrada Sudului sau de șoselele absolut necesare, Craiova - Pitește și Craiova - Calafat, mai ales că anul viitor va fi deschis podul de conexiune peste Dunăre cu Bulgaria. Cele două legături cu Transilvania, Defileul Jiului și cel al Oltului, trebuie avute în vedere. Centurile pentru municipiile de judeţ reprezintă o prioritate. O să semnăm contractul pentru centura Târgu Jiu și avem şi finanțare asigurată. E absolut necesară construirea unor centuri la Craiova și Slatina“, a declarat prim-ministrul.
Sursa:gds.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.