Halloween party ideas 2015

Mai multe persoane urmărite au fost depistate de poliţiştii doljeni.
La data de 28.11.2012, lucrători din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Calafat l-au depistat şi prins pe Truşcă Marian, 45 de ani, din localitate, pe numele căruia Tribunalul Dolj a emis mandat de executare a pedepsei privative de libertate, fiind condamnat la 5 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane.      

La data de 28.11.2012, lucrători ai Secţiei 2 Poliţie Craiova l-au depistat şi introdus în arestul inspectoratului pe Livezeanu Doru, 26 de ani, din localitate, urmărit la nivel naţional.

Pe numele craioveanului Judecătoria Craiova a emis mandat de executare a pedepsei privative de libertate, fiind condamnat la 6 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.     

În urma unei acţiuni executate de poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Coşoveni a fost identificat şi introdus în aret, Corcoveanu Ion-Nicu, de 19 ani, din comuna Malu Mare pe numele cărui Judecătoria Craiova a emis mandat, având de executat 2 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. 

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.