Halloween party ideas 2015


CALAFAT. Un muncitor al firmei care se ocupă de construcţia podului Calafat – Vidin a căzut aseară de pe o barjă, în Dunăre. Incidentul s-a petrecut în jurul 22.00, iar autorităţile române  şi cele bulgare urmează să stabilească cine ar competenţă de cercetare a evenimentului, întrucât este vorba despre un cetăţean român, un bărbat de 43 de ani din Calafat, care însă a căzut în apele teritoriale ale Bulgariei.
Un angajat al firmei care se ocupă de construcţia podului peste Dunăre Calafat – Vidin a căzut, aseară, în Dunăre, în timp ce încerca să descarce nişte materiale de pe o barjă. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 22.00,  muncitorul fiind dat dispărut. Bărbatul, care are 43 de ani şi este din Calafat, din primele date, a căzut în apele teritoriale bulgăreşti, astfel că urmează să se stabilească dacă incidentul va fi cercetat de autorităţile române sau cele din ţara vecină.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.