Halloween party ideas 2015


Decizia dată poate fi atacată cu recurs la Înalta Curte de Jutsiţie şi Casaţie. Instanţa a respins excepţia inadmisibilităţii cauzei formulată de Federaţia Română de Fotbal în această cauză “Instanţa dispune anularea punctului 3, nr. 6, din 2011, în ceea ce priveşte excluderea provizorie dictată de Comitetul Executiv. De asemenea, mai dispune suspendarea până la soluţionarea definitivă a efectelor acestei decizii. Decizia este definitivă şi executorie cu recurs în termen de cinci zile”, a anunţat, judecătoarea Diana Bulancea.

Federaţia Română de Fotbal a cerut dezafilierea clubului Universitatea Craiova.

Echipa de fotbal condusă de Adrian Mititelu a fost exclusă de Federaţia Română de Fotbal, în cadrul Adunării Generale a FRF, pe data de 14 mai 2012.  

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.