Halloween party ideas 2015


Poliţiştii Secţiei 10 Poliţie Poiana Mare şi ai posturilor de poliţie comunale Ghidici şi Piscu Vechi, au organizat şi executat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea faptelor de natură penală sau contravenţională ce aduc atingere legislaţiei pe linie de silvicultură.
Poliţiştii au patrulat în zona de competenţă şi în apropierea pădurilor, oprind pentru verificări peste 50 de autovehicule sau atelaje hipo care transportau material lemnos.
În aceste condiţii, a fost depistat Ionuţ Ţorţolea, 30 de ani, din comuna Ghidici,  judeţul Dolj, care în noaptea de 17/18.12.2012 a tăiat şi sustras din pădurea Ocolului Silvic Poiana Mare, 25 arbori esenţă salcâm cu diametre cuprinse între 20 şi 36 cm., pe numele său fiind întocmit dosar de cercetare penală conform prevederilor art. 108 şi 110 din Legea 46/2008.

De asemenea, poliţiştii au mai aplicat şi două sancţiuni contravenţionale în valoare de 2000 lei şi au ridicat în vederea confiscării 2,585 m3 material lemnos.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.