Halloween party ideas 2015

Poliţiştii de frontieră doljeni au descoperit în bagajele unei persoane de sex feminin, cetăţean român, mai multe articole sportive, inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute, pe care aceasta intenţiona să le introducă ilegal în ţară.
În data de 08.12.2012, ora 17.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au organizat şi desfăşurat pe sensul de intrare în ţară, o acţiune specifică pe linia prevenirii şi combaterii infracţionalităţii tranfrontaliere, urmărind introducerea în ţară a produselor susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală.

Cu ocazia controlului efectuat asupra bagajelor unei persoane de  în vârstă de 36 ani, care călătorea pe jos, au fost depistate în două colete voluminoase, mai multe articole sportive, toate inscripţionate cu numele unor mărci consecrate, bunurile care urmau să fie introduse ilegal în ţară.

Întreaga cantitate de bunuri, în valoare de aproximativ 2.700 lei dacă ar fi fost originale, a fost reţinută în vederea expertizării, iar persoana în cauză este cercetată penal pentru punerea în circulaţie fără drept de bunuri purtând menţiuni false privind mărcile.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.