Horoscop: Cum stai cu dragostea în 2013. Descoperă previziunile pentru zodia ta

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Află care sunt previziunile astrelor pentru tine în ceea ce priveşte viaţa sentimentală în anul viitor. Vezi ce şanse ai să-ţi găseşti sufletul pereche, în funcţie de zodia ta!


Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)
Nativii Capricorn se vor bucura de o perioadă liniştită senină şi fericită, încă de la debutul anului 2013, alături de soţul sau partenerul lor. Dar nu va fi o coincidentă! Veţi dori să va consolidaţi relaţia, abordând fără false pudori subiecte tabu. Riscul de a avea neînţelegeri sau probleme mai grave va fi foarte mic. Dacă sunteţi celibatari, veţi trăi intens fiecare zi şi va veţi bucura de toate plăcerile ce vi se vor oferi. O întâlnire decisivă ar putea veni, însă, pentru a va schimbă cursul vieţii.
Totuşi, următoarele luni ale anului va promit stabilitate şi siguranţă în dragoste. Dacă sunteţi deja căsătoriţi, viaţa de cuplu va deveni mai serioasă, marcată de responsabilităţile asumate în comun, în special de educaţia copiilor. Dacă sunteţi neimplicaţi într-o relaţie, veţi simţi nevoia unui angajament stabil şi de durată. Îţi va lipsi dorinţa de aventuri de o noapte şi le vei evita, dacă eşti sigur de partenerul actual.
Întraţi în jumătăţea a două a anului 2013, sub influenţa lui Saturn în sectorul legăturilor de dragoste, veţi resimţi un impact mai mare doar dacă sunteţi singur, decât dacă sunt căsătorit. Nativul Capricorn va dori să îşi stabilizeze viaţa amoroasă, să se angajeze o dată pentru totdeauna. Mulţi nativi singuri vor fi mult mai exigenţi în dragoste şi nu se vor lasă seduşi imediat de cel sau cea alături de care vor dori să încerce aventură căsătoriei.
Finalul anului 2013 aduce o viaţa sentimentală destul de stabilă, per ansamblu. Nicio planetă nu va destabiliză sectorul ce domină viaţa sentimentală. Cu toate acestea, aspectele lui Venus, zeiţă iubirii, promite iubiri împlinite şi fericite. Aşadar, dacă eşti o inima singuratică, o prietenie s-ar putea transforma într-un sentiment mai profund şi mai tandru.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Încă de la începutul anului 2013 veţi simţi nevoia să fii ceva mai liber. Astfel, nativii Vărsător vor avea de dus o luptă cu constrângerile. În dragoste, revendicaţi dreptul la libertatea absolută. Această atitudine poate provoca, evident, şi probleme în viaţa de cuplu. Chiar dacă partenerul încearcă să fie iertător şi înţelegător, va consideră că depăşeşti limitele. Dacă nu faci un minimum de concesii, mariajul tău poate fi destabilizat. Vei constată că jumătăţea ta ar putea obosi definitiv. Cei care sunt singuri nu vor avea de dat socoteală nimănui şi vor continuă să acumuleze nopţi nedormite şi ochi umflaţi dimineaţă!
Sub influenţa puternică a lui Saturn, rutină va fi mai greu de suportat că oricând, şi nu veţi avea un dialog real cu soţul sau partenerul. Ajungând în lunile de primăvară, nu veţi precupeţi eforturile de a rupe acest cerc vicios şi de a restaura încrederea persoanei ce va stă alături în viaţa. Vărsătorii neimplicaţi într-o relaţie de lungă durată vor dori să împărtăşească bucuriile şi necazurile cu un partener care să-i înţeleagă şi să-i accepte aşa cum sunt. Ei bine, pregăteşte-te pentru meciul decisiv, în funcţie de dorinţele tale.
În continuare, veţi simţi o mare nevoie de loialitate şi securitate pe plan sentimental. Pe de altă parte, Jupiter în armonie cu semnul vostru va va dezvolta senzualitatea. În lunile de vară-toamnă, cuplurile vor trăi o poveste de dragoste, renăscută, în timp ce unii celibatari pot avea, în această perioadă, o întâlnire foarte importantă, care este de aşteptat să se materializeze, într-o zi, printr-o căsătorie.
Poate să se întâmple în ultimele luni ale anului 2013? Posibil, pentru că această perioadă se va afla sub cele mai bune auspicii, şi viaţa amoroasă a nativilor Vărsător va deveni estrem de plăcută şi armonioasă. Neptun şi Uranus îi protejează pe cei necăsătoriţi, al căror farmec va creste şi vor avea o întâlnire - cel puţin - importantă. Dacă sunteţi deja într-un cuplu, relaţia cu partenerul va fi plină de înţelegere şi tandreţe. Atenţie, însă, la impactul lui Marte: pentru unii, acesta poate duce la o scădere a dorinţei, fără legătură, însă, cu autenticitatea sentimentelor.

Peşti (19 februarie - 20 martie)
Un început de an 2013 perfect, în care Venus, zeiţă iubirii, va va luă sub protecţia să. De aceea, voi, nativii Pesti, nu aveţi motive să va plângeţi, pentru că această planetă promite un adevărat foc de artificii! Dacă ai deja o relaţie, va urmă o fază de tandreţe şi senzualitate memorabilă. Dacă nu ai pe nimeni, Venus îţi va face cadou o întâlnire de neuitat. Bucuria şi spontaneitatea vor fi principalele atuuri pentru seducţie.
Va urmă o perioadă în care e posibil orice: pasiune sau certuri!? Ambele sunt de aşteptat, pentru nativii într-un cuplu, opoziţia Marte-Jupiter poate duce la fel de bine la o perioadă de senzualitate vulcanică sau la cascade de mici dispute. Cu excepţia cazului în care conflictele şi reconcilierile alternează! Dacă eşti, încă, în căutarea unui partener, te poţi aştepta la o surpriză plăcută, care poate evoluă până la dragoste, chiar la începutul verii.
De aici începând, sub patronajul lui Jupiter, va puteţi aştepta la o perioadă cu nenumărate oportunităţi erotice. Eşti un nativ solitar? Cu un astfel de sprijin astral există un risc foarte mic să rămâi, în continuare, singur. Ţi se pregăteşte o întâlnire de neuitat, iar toamnă va fi minunată!
Finalul de an 2013 promite a fi de succes pentru inima Peştilor. Romantic şi idealist, vei fi gata oricând să te îndrăgosteşti şi, spre norocul tău, vei avea mai mult farmec decât că de obicei. Datorită prezenţei lui Marte, maestru al sexualităţii, pasiunile se vor putea materializă rapid. Dacă eşti deja într-o relaţie, această va fi mult mai senzuală şi pasională decât de obicei!

Berbec (21 martie - 20 aprilie)
La începutul anului 2013 beneficiezi de câteva configuraţii rare şi favorabile ale astrelor, care promit multora dintre nativii Berbec o viaţa amoroasă intensă, iar pentru cei solitari o posibilitate serioasă de a întâlni pe cineva. Dar, păzeşte-te, toate aceste stele sunt în conflict cu alte stele. S-ar putea produce, prin urmare, unele tulburări - va fi pasiune, cu siguranţă, dar, de asemenea, pentru unii nativi din decadă a treia, vor fi alegeri dificile de luat.
Urmează câteva luni, în care, sub influenţa lui Venus, va apărea o lumina strălucitoare în viaţa sentimentală, mai ales începând cu lună martie când va fi susţinută şi de Jupiter, planetă norocului. Este foarte posibil că această perioadă să fie marcată de o întâlnire foarte importantă pentru nativii singuri. Dacă eşti deja într-un cuplu, Venus va fi, de asemenea, favorabilă, dar trebuie să ai grijă să nu-i faci partenerului toane şi schimbări bruşte de dispoziţie din cauza opoziţiei Saturn-Pluto. Nu te victimiză căci vor fi şi recompense!
În continuare, Venus va influenţa pozitiv sectorul dragostei şi în partea a două a anului 2013. Că nativ Berbec, vei fi printre primii care se bucura de favorurile astrului. Influentele astrale te vor ajuta să-ţi întăreşti foarte mult legăturile cu partenerul tău. Cerul va fi deosebit de favorabil în această perioadă, pentru nativii singuri: o întâlnire interesantă pluteşte în aer, care ar putea da naştere la o nouă dragoste.
Şi spre sfârşitul anului vei beneficia de influentele pozitive ale planetei iubiriii, care îţi va insuflă dorinţe “obraznice” şi-ţi va da un farmec sporit. Totuşi, nu trebuie să te aştepţi la evenimente spectaculoase în acest domeniu. Chiar dacă nu va fi ceea ce te-ai aşteptat, finalul lui 2013 va fi, pur şi simplu, o perioadă marcată de senzualitate şi complicitate, dacă ai deja pe cineva, şi o stare de spirit pasională şi aventuroasă, pentru nativii singuri.

Taur (21 aprilie - 21 mai)
Vei începe anul 2013 cu bucurie în suflet. Şi asta pentru că Soarele şi Jupiter, bine aspectate, te vor ajuta să valorifici o viaţa de cuplu plină de dragoste împlinită. Dar, unele aspecte dintre Jupiter şi Pluto, pot provoca o criză şi probleme, pentru cupluri. Cerinţele nativilor Taur pot intra în conflict cu cele ale partenerului. Dacă relaţia este puternică, influentele nu te vor afecta foarte tare. Dacă nu ai o relaţie stabilă, dar eşti în căutarea uneia, te poţi aprinde pentru cineva care te va dezamăgi foarte repede!
Totuşi, pe parcursul anului, vei reuşi să menţii un climat cald şi prietenos în viaţa conjugală. Dar, fii atent, pentru că factori externi ar putea contribui la destabilizarea relaţiei tale şi ar trebui să faci toate eforturile, pentru a face front comun cu persoană cu care împărţi viaţa. Împreună, veţi rezista mai bine atacurilor. Pentru nativii singuri, apropierea de lunile de vară le va spori şansele că iubirea cea mare să îşi facă intrarea în viaţa lor, într-un mod uimitor.
Însă, veţi fi foarte selectivi, iar aventurile scurte va vor atrage mai puţin decât că de obicei. Dar, o întâlnire, capabilă să va transforme viaţa, ar putea avea loc în lunile de vară. Tot în această perioadă, atmosfera pentru cei cu viaţa de cuplu va fi una fericită, fără griji, şi se pot bucura de momente de plăcere şi relaxare pură, în compania partenerului.
Spre finalul anului 2013 veţi fi dispuşi, de dată această, să închideţi ochii la micile erori şi punctele slabe ale soţului sau partenerului. Vei (re)descoperi atmosfera intensă din relaţia voastră, iar starea ta sentimentală va fi foarte plăcută. Mai ales că vei vedea cum se multiplică proiectele pe care le ai în comun cu partenerul, în scopul consolidării legăturii dintre voi doi. În privinţa vieţii sexuale, totul merge foarte bine. Dacă sunteţi liberi, veţi dori să va bucuraţi de acest lucru şi nu va grăbiţi să va fixaţi într-o relaţie. Veţi trăi momente romantice delicioase.

Continuarea, pe EVA.RO

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.