LOTO 6/49: Ţi-ai pus nişte numere sub brad? Trageri speciale de Anul Nou

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
LOTO 6/49. Compania Loteria Română organizează duminică, 30 decembrie, trageri suplimentare la toate sistemele de joc care vor avea un fond majorat de câştiguri.


LOTO 6/49. Potrivit unui comunicat al Loteriei, la Tragerile Speciale Loto de Anul Nou, pentru fiecare din jocurile Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40, cu acelaşi bilet se va participa la două trageri - una principală şi tragerea suplimentară, iar în cadrul emisiunii 'Lozul cel Mare' jucătorii vor avea o şansă dublă de câştig.

Mai mult, fiecare din cele trei jocuri, Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40 vor beneficia de suplimentări importante ale fondului de câştiguri al categoriei I, pentru cea de-a doua tragere, cea suplimentară.

Pentru tragerea suplimentară Loto 6/49, fondul de câştiguri al categoriei I se suplimentează cu 300.000 lei. Pentru tragerea suplimentară Joker, fondul de câştiguri al categoriei I se suplimentează cu 200.000 lei, iar pentru tragerea suplimentară Loto 5/40 fondul de câştiguri al categoriei I se suplimentează cu suma de 100.000 lei. Pentru Tragerile Speciale Loto de Anul Nou preţul unei variante simple la Loto 6/49 este de 8 lei, pentru Joker 6,4 lei, iar pentru Loto 5/40 de 3,2 lei. Pentru jocurile Noroc, Noroc Plus şi Super Noroc nu vor avea loc trageri duble, iar preţul unei variante simple rămâne neschimbat', se spune în comunicat.

La Loto 6/49, la categoria I, se înregistrează un report în valoare de 4.029.525,70 lei (peste 910.000 euro), iar la Noroc a rămas în joc un report cumulat în valoare de 1.150.880,95 lei

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.