Halloween party ideas 2015


Medicul ginecolog din Calafat acuzat că făcea avorturi, însă nu trecea nimic în registru a fost condamnat la închisoare cu suspendare.

Khalil Haney a fost condamnat pe data de 14 decembrie la doi ani de închisoare pentru săvîrșirea infracțiunii de luare de mită. Doctorul ginecolog din Calafat a fost acuzat de mai multe paciente că făcea avorturi ''ascunse''.

Medicul ginecolog a fost reclamat la DNA de o pacientă, iar imediat un polițist sub acoperire a intrat pe fir și a mers să discute cu acesta. Omul legii i-a spus că este gata să dea o sumă de bani pentru a-i face o întrerupre de sarcină amantei, însă totul să fie discret. Khalil Haney a fost de acord și a cerut 500 de lei.

Doctorul a fost prins în flagrant în timp ce primea banii. În fașa anchetatorilor a declarat căccei 500 de lei au fost primiţi cu titlu personal şi nu pentru o întrerupere de sarcină. Sentința dată ieri de Tribunalul Dolj nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Khalil Haney a declarat în fața instanței că este nevinovat, iar totul nu a fost decât o înscenare pusă la cale de un alt coleg.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.