Reprezentanţii Baroului Vidin au fost primiţi la Consiliul Judeţean Dolj

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, s-a întâlnit, ieri după-amiază, cu o delegaţie de avocaţi ai Baroului Vidin, sosită la Craiova în urma invitaţiei pe care a făcut-o Baroul Dolj, cu care a semnat un protocol de colaborare instituţională. Întâlnirea a avut loc în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean Dolj.
Cu acest prilej, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, a afirmat că legăturile dintre România şi Bulgaria s-au întărit foarte mult, în ultimii ani, Podul de peste Dunăre, dintre Calafat şi Vidin, ajutând şi mai mult la consolidarea acestor relaţii. „Ne face mare plăcere să primim o astfel de delegaţie a Baroului Vidin, mai ales că avem o relaţie mai specială cu Baroul Dolj. Aşa cum se spune prietenii prietenilor noştri sunt şi prietenii noştri, iar din acest moment dumneavoastră sunteţi şi prietenii noştri. În aceşti ultimi ani, noi a trebuit să ne redescoperim unii pe alţii. Am constatat că, odată cu întărirea relaţiilor de prietenie dintre cele două popoare şi de când am început să avem schimburi şi să ne cunoaştem mai bine unii pe alţii, avem foarte multe lucruri în comun. Vă spun acest lucru şi din perspectiva unui judeţ mare care, probabil, a absorbit cel mai bine fondurile europene din România. Chiar în urmă cu câteva săptămâni am inaugurat un drum în judeţul Dolj pe care l-am realizat pe un proiect european de colaborare transfrontalieră cu municipiul Mizia, din Bulgaria.,.”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa.
Sursa:cvlpress.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.