Halloween party ideas 2015


Numărul virozelor respiratorii din această săptămână, este în creșeter în județul Dolj. Conform Direcţiei de Sănătate Publică Dolj , s-au înregistrat 1212 cazuri de infecţii acute ale căilor respiratorii superioare (IACRS), 505 cazuri de pneumopatii acute şi un caz suspect de gripă, care nu a fost confirmat de Institutul Cantacuzino.
Numărul total al cazurilor de viroze respiratorii înregistrat în această săptămână (1718) este mai crescut faţă de valoarea înregistrată în săptămâna anterioară (1561 cazuri), si se încadrează în limitele specifice sezonului.
Ponderea spitalizărilor din numărul total de cazuri a fost 13,3,%. A continuat vaccinarea antigripală la nivelul unităţilor vaccinatoare (spitale, policlinici, cabinete medici familie, ambulanţă, centre de protecţie a copilului, cămin bătrâni), efectuându-se în săptămâna precedentă 4175 de doze.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.