Halloween party ideas 2015


Marți, 15 ianuarie, B. Gabriel din Desa a pierdut controlul autovehiculului pe care îl conducea și a intrat cu mașina într-un imobil din comuna Piscu Nou, Dolj.
B.Gabriel de 23 de ani, din comuna Desa, s-a urcat marți, 15 ianuarie la volanul unui autoturism și în jurul orei 9:00, în comuna Piscu Nou pe DJ 561 E din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum, într-o curbă la stânga a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în coliziune cu un imobil, proprietatea lui D.Ion. Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a Angelicăi B., 35 de ani, din comuna Desa, ocupant al locului dreapta spate, care a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Calafat, unde i s-a stabilit diagnosticul ,,TCC acut, traumatism articulaţie radiocarpiană stânga; plagă contuză arcadă sprâncenoasă stânga”.Rezultatul testării cu aparatul alcooltest a fost negativ  negativ, însă tânărul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.