Halloween party ideas 2015

"Felicitări pentru realizarea ta minunata!" - A fost reacția spontană de Catherine Barber, ambasadorul adjunct în Ambasada Marii Britanii după ce a văzut cel mai lung pod peste Dunare.
   Însoțit de Tim Buisseret atașat comercial, de Wayne Diamond, consilier economic și primarul din Vidin Gergo Gergov, doamna cu satisfacție nedisimulată Bărbier admirat podul de cale ferată și rutier, în timp ce ing.. Rafael Huerga, Manager de proiect adjunct, a explicat principalele caracteristici ale podului, precum si tehnologia unic de identificare utilizat companie de constructii FCC Construccion. Diplomații britanici au promis să informeze oamenii de afaceri britanici cu privire la oportunitățile de investiții în Vidin și regiune și în primăvară, din nou, pentru a vizita orasul si podul.

   Motivul pentru vizita diplomaților este întâlnirea cu 70 de oameni britanici care au fost trăiesc în regiunea Vidin de ani de zile. Doi dintre ei anul trecut au arătat interesul și a vizitat Ziua Porților Deschise de pod peste Dunare Calafat-Vidin la începutul lunii iulie.

   Vizita de astăzi a fost al 14-lea, în secvența de ambasade, ai căror reprezentanți au vizitat construcției europene. Diplomati din Europa, Asia și Peninsula Arabică, printre care Franța, Austria, Germania, Belgia, Spania, Slovacia, România, Serbia, Rusia, Coreea de Sud, Vietnam și Israel.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.