Diplomaţi britanici au venit ieri să vadă Podul Calafat-Vidin

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
"Felicitări pentru realizarea ta minunata!" - A fost reacția spontană de Catherine Barber, ambasadorul adjunct în Ambasada Marii Britanii după ce a văzut cel mai lung pod peste Dunare.
   Însoțit de Tim Buisseret atașat comercial, de Wayne Diamond, consilier economic și primarul din Vidin Gergo Gergov, doamna cu satisfacție nedisimulată Bărbier admirat podul de cale ferată și rutier, în timp ce ing.. Rafael Huerga, Manager de proiect adjunct, a explicat principalele caracteristici ale podului, precum si tehnologia unic de identificare utilizat companie de constructii FCC Construccion. Diplomații britanici au promis să informeze oamenii de afaceri britanici cu privire la oportunitățile de investiții în Vidin și regiune și în primăvară, din nou, pentru a vizita orasul si podul.

   Motivul pentru vizita diplomaților este întâlnirea cu 70 de oameni britanici care au fost trăiesc în regiunea Vidin de ani de zile. Doi dintre ei anul trecut au arătat interesul și a vizitat Ziua Porților Deschise de pod peste Dunare Calafat-Vidin la începutul lunii iulie.

   Vizita de astăzi a fost al 14-lea, în secvența de ambasade, ai căror reprezentanți au vizitat construcției europene. Diplomati din Europa, Asia și Peninsula Arabică, printre care Franța, Austria, Germania, Belgia, Spania, Slovacia, România, Serbia, Rusia, Coreea de Sud, Vietnam și Israel.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.