Halloween party ideas 2015


Ieri in sedinta Consiliului Local s-a decis in unanimitate ca indexarea taxelor si impozitelor locale sa nu aiba loc la Calafat, la presiunea societatii civile si a mass-media locala.
Mai mult, se pare ca bugetul pe 2013 urmeaza sa fie ajustat pentru ca taxa de tranzit, odata cu deschiderea podului nu mai poate fi incasata si veniturile catre bugetul local se vor reduce.
Se pare ca si la Calafat, precum programului Ponta, se vor reduce un numar de posturi din administratie, si se vor eficientiza serviciile publice pentru a permite functionarea in conditii optime a aparatului administrativ.
Sursa:calafatul.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.