Halloween party ideas 2015


Incredibil, dar adevarat. Compania care a obtinut terenul pentru a construii un parc fotovoltaic lucreaza de aproximativ 2 luni cu o echipa de peste 20 de portughezi.
La Basarabi se pare ca este mai ieftin sa lucrezi cu portughezi, sa ii cazezi, sa le oferi si alte beneficii si salarii pe masura si sa nu angajezi calafeteni sau locutori din Basarabi.
De aproximativ 2-3 luni au inceput lucrarile initiale pentru constructia primului parc fotovoltaic pe o suprafa de pe raza satului Basarabi, insa se pare ca acest cosntructor utilizeaza doar forta de munca din exterior si nu sprijina economia locala.
Dorim sa propunem interventia prin lobby sau alte masuri a autoritatilor, care speram sa nu devina autiste in asemena cazuri de interes general.
Sursa:calafatul.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.