Halloween party ideas 2015


Compania romano-bulgara responsabila de intretinerea podului peste Dunare,Calafat-Vidin,ce urmeaza sa fie inaugurat la jumatatea lunii mai 2013,va avea sediul pe malul bulgaresc al Dunarii,la Vidin.

Toate taxele de tranzit de pe pod,vor fi colectate in Romania,prin punctul de colectare de la Calafat,urmand ca sumele incasate sa fie inpartite in mod egal intre cele doua tari,dar si in functie de investitiile facute de fiecare tara in parte.
Costurile totale ale proiectului totalizeaza 226 milioane de euro, iar angajamentul financiar al guvernului bulgar se ridica la 60,7 milioane de euro.Podul de doi kilometri peste Dunare este parte a coridorului paneuropean de transport care leaga orasul german Dresda de Istanbul (Turcia).

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.