Halloween party ideas 2015


Polițistul Dănuț Duță din Poiana Mare a fost condamnat anul trecut în luna iulie la trei ani de închisoare cu suspendare pentru trafic de influență. Omul legii a fost prins în flagrant în timp ce primea mită 200 de euro.
Dănuț Duță a făcut recurs împotriva sentinței date de Tribunalul Dolj, însă magistrații Craioveni i-au respins cererea ca nefondată. Decizia dată ieri nu este definitivă, ea putând fi atacată la Înalta Curte de Justiție și Casație.

Polițistul din Poiana Mare i-a promis unui bărbat din comuna Ghidici că o să îi rezolve un dosar contra sumei de 200 de euro. Bărbatul era cercetat pentru șpvire, alte violențe și amenințare.

Dănț Duță a fost prins în flagrant în Calafat în timp ce primea mită. Polițistul a spus în fața instanței că este nevinovat. Imediat după ce a fost arestat a cerut să se pensioneze, părăsind IPJ Dolj.

Agentul a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru trafic de influență.
Sursa:lupamea.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.