Polonez prins la Calafat cu puşca ascunsă în cabina microbuzului pe care îl conducea

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Poliţiştii de frontieră de la Calafat îl cercetează penal pe un cetăţean polonez, în maşina căruia au găsit ascunsă o armă cu aer comprimat pe acre acesta intenţiona să o introducă ilegal în ţară.
Potrivit reprezentanţilor Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Dolj, duminică seara, în jurul orei 22.50, în Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Calafat s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetăţeanul polonez Stanislaw. M, în vârstă de 43 ani, care conducea un microbuz marca Mercedes. În urma controlului făcut în microbuz, poliţiştii de frontieră au găsit ascunsă după scaunul şoferului o puşscă cu aer comprimat pentru care bărbatul nu avea documentele legale.
“Cu ocazia controlului amănunţit, lucrătorii noştri au descoperit în cabina microbuzului, ascunsă după scaunul şoferului, o armă cu aer comprimat marca FX Gladiator, de calibrul 5,5 mm, pentru care respectiva persoană nu a putut prezenta documentele obligatorii. Poliţiştii de frontieră au întocmit persoanei în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă calificată şi de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, iar arma cu aer comprimat a fost reţinută în vederea expertizării şi continuării cercetărilor”, a declarat inspector Ionuţ Gheonea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Dolj.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.