Halloween party ideas 2015


Politica de marketing a Primariei Calafat, prin care ar trebui valorificat la maxim potentialul oferit de orasul nostru, nu este bine pusa la punct, site-ul oficial al Municipiului Calafat, http://www.municipiulcalafat.ro, este tratat in continuare cu indiferenta.
Prezentarea Municipiului Calafat, printr-un site atat de slab, nu face cinste Calafatului si calafetenilor, motiv pentru care, autoritatile locale trebuie sa ia in considerare realizarea unui site profesionist de promovare pentru orasul nostru.

Din punctul nostru de vedere site-ul are urmatoarele minusuri:

1)Nu are optiune pentru traducere in alte limbi de circulatie internationala, daca incercati sa accesati varianta site-ului in Limba Engleza, veti observa ca nu functioneaza, asa ceva este inacceptabil pentru un oras in care asteptam investitori straini.
2)Nu sunt prezentate informatii importante care sa atraga atentia unui eventual investitor.
3)Prezinta un design total depasit pentru un site de promovare.
Sursa:calafatul.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.