Halloween party ideas 2015


Un bărbat de 62 de ani din comuna doljeană Desa a decedat într-un incendiu produs la o locuinţă, anunţă într-un comunicat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj. Detaşamentul Pompieri Calafat s-a deplasat cu o autospecială pentru stingerea incendiului produs la o locuinţă situată pe str. Podul lui Grigore, aparţinând lui Ilie B din Desa. Ajuns la faţa locului, echipajul de pompieri a constatat că incendiul era lichidat de către fiul proprietarului, iar în interiorul încăperii a fost găsit proprietarul Ilie B. de 62 ani, decedat. Potrivit pompierilor, din cauza fumatului în locuri nepermise sau neprotejate corespunzător, au ars un pat, o masă şi materiale textile.
Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a mai intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit în Craiova, str. Teleajenului, la un autoturism, aparţinând lui Cristian P.
Ajuns la faţa locului, echiapajul de pompieri a constatat că incendiul se manifesta la compartimentul motor, cu posibilitatea de propagare la întregul autoturism. Cauza incendiului a fost un scurtcircuit electric.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.