Halloween party ideas 2015


Miercuri, 16 ianuarie 2013, ora 23.09, pe DJ 553, cetăţeanul belgian G.Luc-Pierre, 56 de ani, nu a redus viteza într-o curbă la stânga, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă întrând în coliziune cu un copac, accidentându-se grav.
Cetățeanul belgian este rezident în România, comuna Ciupercenii Noi, Dolj,accidentul a avut loc în timp ce conducea un autovehicul din direcţia Ciupercenii Noi către Desa, în apropierea comunei Desa. În urma accidentului belgianul a fost diagnosticat cu contuzii hemoragice, multiple fracturi maxilar bilateral cu hemosinus senoibial bilateral, fractură cu deplasare arcadă zigomatică dreapta, fracturi cominutive cu înfundare şi deplasare os frontal cu hemosinus frontal, fractură fără deplasare arc posterior stâng C9. Nu s-a putut stabili dacă acesta posedă permis de conducere şi datorită stării de sănătate nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest.
Sursa:lupamea.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.