Halloween party ideas 2015

Reprezentanţii ISU Dolj au anunţat că, ieri, Detaşamentul Pompieri Calafat în cooperare cu S.V.S.U. Piscu Vechi, a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la plante furajere, aparţinând lui Cristian C. din localitatea Piscu Vechi, sat Pisculeţ.
Ajunse la faţa locului, echipajele de intervenţie au constatat că incendiul se manifesta la o şiră de plante furajere (coceni), existând pericolul de propagare la anexele gospodăreşti.
Din cauza folosirii intenţionate a sursei de aprindere pentru a genera incendiul, au ars aproximativ 3000 kg plante furajere.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.