Halloween party ideas 2015

Poliţiştii din Calafat s-au sesizat din oficiu luni, 4 februarie, în cazul unei casiere a unei bănci din localitate care este acuzată de delapidare.

Adriana Lepădat, 58 de ani, din comuna doljeană Moţăţei, în calitate casier la o unitate bancară din localitate, în perioada 2009 - 2013, şi-a însuşit în mod fraudulos diferite sume de bani din conturile de depozit ale mai multor cetăţeni, deschise la unitatea respectivă, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Dolj, într-un comunicat.
Din primele cercetări efectuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au fost identificate 30 persoane care au fost prejudiciate cu sume cuprinse între 500 şi 20.000 lei, creând un prejudiciu estimativ de peste 100.000 lei. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de delapidare, înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals, cercetările fiind continuate de către poliţişti în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.