Halloween party ideas 2015

O femeie de 34 de ani, din Craiova, a rămas, vineri seara, fără autoturismul Audi care-i aparţinea şi s-a ales şi cu dosar penal, după ce a fost prinsă cu maşina burduşită cu ţigări de contrabandă. Poliţiştii i-au găsit în autoturism peste 2.500 de pachete de ţigări fără timbru de marcaj fiscal românesc.
Conform reprezentanţilor IPJ Dolj, poliţiştii Serviciului de Investigarea Fraudelor, în baza informaţiilor deţinute, au oprit-o, vineri seara, în trafic, pe strada “Nanterre” din Craiova, pe Hellen Banner, de 34 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism Audi, proprietate personală.
„La controlul făcut în interiorul autoturismului a fost descoperită cantitatea de 2.590 pachete ţigări netimbrate, diferite mărci, în valoare de 26.000 lei. Pachetele de ţigări au fost ridicate în vederea cercetărilor, pe numele celei în cauză fiind întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal a unei cantităţi mai mari decât cea prevăzută de lege. De asemenea, autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Inspectoratului de Poliţie Dolj”, a declarat agent principal Amelia Căprărin, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.
Sursa:oradedolj.oradestiri.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.